Juustosarvet:
7 1/2 dl | vehnäjauhoja |
1 tl | suolaa |
200 g | leivontamargariinia tai meijerivoita |
50 g | hiivaa |
2 1/2 dl | maitoa |
200 g | juustoraastetta |
Voiteluun | |
1 | kananmuna |
Koristeluun | |
unikonsiemeniä tai juustoraastetta |
Vaihe1
Sekoita vehnäjauhot ja suola keskenään. Nypi rasva jauhojen kanssa murumaiseksi seokseksi. Murenna hiiva kädenlämpöisen maidon joukkoon. Lisää maitoseos yhdellä kertaa jauhoihin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Vaihe2
Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja kauli taikinasta noin 1 cm:n paksuinen levy (60 x 30 cm). Leikkaa taikinasta taikinapyörällä kolmioita. Jaa juustoraaste kolmiolle, kierrä ne rullalle ja muotoile sarviksi.
Vaihe3
Anna sarvien kohota liinan alla. Voitele sarvet kananmunalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Hitsi miten maukkaan näköisiä juustosarvia.
VastaaPoistaOtanpa ohjeen mukaan, tiiä vaikka innostuisin leipomaan.
Terkuin Arja
Nam miten herkulliselle näyttää! Kinkkusarvista tulee muuten törkeän hyviä myös kun laittaa täytteeksi kinkkusuikaletta, sulatejuustoa ja jotain tuoretta yrttiä :P
VastaaPoistanami nami, laitetaanpa korvan taakse vinkki!
Poistaai ihania nam :D pitäs joskus itekki tehä jos vaan joutais ::::DD
VastaaPoistakyllä sitä sen verran ehtii! :)
Poista