perjantai 17. tammikuuta 2014

Huippukokous vol. 2

Oli Tiina Tityy, sekä Sulo Selväpyy.... tiputanssin tahtiin alkaa sepustus tää, ja lukijalla  kysymys herää; millä ihimeen tapaa tanssi tää liittyy huippukokouksiin, se jääköön jokaisen itse pääteltäväksi, Vanha Rouva, sen varmaankin kyllä tiennee?
 Ollaan tässä Rouvan kanssa pikkuhiljaa ystävyyttä viritelty ja ukon retaleetkin mukaan ihan väkisellä roudattu ( voi niitä raukkoja!). Me kun ollaan Rouvan kanssa ihan niitä hilijasimpia ja vielä ihan pieniäänisimpiäkin ihmisiä, mitä maa päällään kantaa, ajateltiin treffata taasen kerran.
 Tällä kertaa huippukokous pidettiin täällä meillä, matka taisi kyllä Herralla ja Rouvalla mennä ihan maakuntamatkailuksi, apuvälineet kun eivät tahtoneet heitä meille tuoda, muuten kun mutkien kautta.
 Meikäläinen täällä ohta hijestä ihan märkänä ( tuliko vähän lämmitettyä uunia, häh?) ootteli ratsua pihaan karauttavaksi, ja sieltähän se orhi uljas vihdoin pihaan hurahti. Ensimmäisenä Rouva antoi mulle NÄÄ! Siis AIVAN ihanat, kauniit mahtavat ja mitä vielä, hänen ihan itte omin kätösin taiteillut koristeet, seinäruusuksi ne jo kerkesin nimetä. Kiitos ja kumarrus vielä Rouva!
 Siitäpä se sitten taasen alkoi, se ihan mahoton kälätys, siinäpä tunti jos toinenki hurahti ja kahviakin pari pannullista ( sen kyllä yöllä sitten tiesi) ja herkkujakin napaan mahtui monenmoista ja jälellekkin vielä jäi, vaikka kaikki aiottiin vetää naamaan! Laitellaanpa tähän vähän näytille, milläs me sitten herkuteltiin, ihan kevyesti vaan... Niistä sitten enemmän toisella kertaa, ettei lopu aiheet. Nyt sitten vaan kupponen kahvia ja herkut esiin! Nähdäänhän taas!

Muhkurainen Tiramisu-kakku

Kaneliset ässät

Hirween levinneet nyytit

Sieni-paprikapaistos

Porkkanapiirakka

2 kommenttia:

  1. Vanha herra totesi kotimatkalla, että tonne kyllä mennään toistekin, kun siellä sai porkkanapiirakkaa!

    Minä pyörin koko seuraavan yön kahvihuppelissa ja näin unta niistä risulinnuista. Niin ja siitä ihanasta punaisesta potkurista. Ja siitä tähdenlennosta ulkoseinässä. Ja....

    OLIPA IHANA TREFFATA, sanon minä.

    VastaaPoista
  2. Onpa siinä herkkua monenmoista.. minun silmäni viivähtää tuossa sieni-paprikapaistoksessa, niin mielelläni siitä palasen ottaisin ja jälkkäriksi tiramisukakkua ja kaneliässiä ja jaa. Juuri näin, kaikkea maistelisin, nam :)

    VastaaPoista