sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kukkakakkuu ja uutta disainiii...

Jaahans taas on laiskailtu oikeen urakalla, kirjotusbuumia ei nävy, eikä kuulu, tässä kuitenki vähän niiku pakon sanelemana tulin siivooman joulun pois, ennenku se paha Nuutti ennättää! Kaivelin vähän talvisempaa taustakuvaa ja vanhaa otsikkoo näkyville. Ihanaa kun tuli talvi, saapa nähä kauanko se viipyy vieraanamme, toivottavasti tarpeeksi kauan, että nuoriso sais luiistelupatoutumansa luisteltua, ja äippäkin käytyä ehkä suksimassa. Nooh aika näyttää, laitellaanpa tänne näkösälle vielä viimeisin räpellys, kukkakakku, johon antaumuksella takamus turrana tein kukkasia ja kukkasia, niitä kun piti olla niin vietävästi, tää kakku meni entisen puutarhurin viiskymppisille. Kokoa kakulla oli ihan kiitettävästi, pohjia paistelin kolmet neljän munan kokoiset kappaleet ja kakun täyttelin suklaa- ja mansikkamousseilla, ihan toiveiden mukaaan. Olihan siinä ihan hermon hiki pinnassa, niiku aina kun toiselle tekee, lopputulokseen olin ittekkin ihan suht tyytyväinen, aina kuitenkin löytyy jotain parannettavaa, mutta tässäpä kuvapläjäys kakusta, olokaatten hyvät!

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis kakku! Mun täytyis kanssa opetella noiden kukkien teko, mutta jotenkin en vaan saa aikaiseksi... Laiska, mikä laiska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, eihän noitten kukkasten teko NIIN vaikeeta oo, kun on muotit, ei mulla muuten tulis mittään, niitä sitten vähän venyttää ja vanuttaa, mutta treeniä siihen kyllä tarviis, kun vaan kehtais istua alas ja tehä! :)

   Poista
 2. Huh huh. Tulee niin kesää ikävä, kun katsoo tuota sun kukkaiskakkuasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, tää onkin semmonen no onkos tullut kesäää-kakku, mulla niin hirviästi teki mieli tunkee sinne ees yks lumihiutale, vaan en uskaltanu, tein van kiltisti niiku käskettiin!

   Poista