perjantai 14. helmikuuta 2014

Onnea minä!

Se tuli TAAS se aika vuodesta että meikämanne ikääntyi, taas yks vuosi plakkarissa lisää, eihän tässä pysy enää laskuissakaan mukana! Pitihän sitä sitten kaakkua tämän suuren juhulan kunniaksi väsätä, vaikkei sen kummemmin juhlittukaan. Taka-ajatuksena kakkuun oli treenit, kun oli tarkoitus nyt viikonloppuna tehdä kakkua ihanan pienen poijan ristiäisiin, mutta omat poikaset nappas mahataudin, eikä riskejä uskalla ottaa, että joku sairastuisi kakun mukana mahdollisesti kulkeutuvasta pöpöstä. Niinpä kakku sitten jää tekemättä, vaikka eilen illalla väkersin pienenpienet tennaritkin sokerimassasta kakun päälle, harmittaa sitten NIIN vietävästi! Ai niin ja oikein hyvää ystävänpäivää ystävät!7 kommenttia:

 1. Ihanaa ystävänpäivää <3 Kurjuus, että pöpö iski :( Toivottavasti pojat paranevat pian! Kaunis kakku ja suloiset tennarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, tennarit onnistuivatkin ihan ihmeen hyvin, ihan eka kertaa kokeilin, tuplaten piti oikein tehä, ekaks ihan täys kokeilu versio ja sitte toisesta massasta uus versio, ei ollu muuten vaikeet, kun määki osasin!

   Poista
 2. Minä en leiki sun kanssas, kun noin vain ohi kurvailet! Olisin voinut vaikka lahjoa sua, kun kerta taas vanhenit! Onnea, ystävä kaunis.

  Lisääpä siihen meidän Pitää opetella -listaan toi pursotushomma. Risulinnut ja sokerimassapiperrykset siellä jo onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihan niitä onnitteluja kun oikeen kerjäsi! Oikeesti oisin halunnu pyörähtää pihassasi mutta en tosiaankaan kerenny... soooriii... sitte ens visiitille sun pittää varata monta kiloa massaa, pari koivullista risuja ja kermaakin muutama litra, niin läträtään! :D

   Poista
 3. Todella kaunis kakku ja koristeet ja niin upeat pursotuksetkin! Pikaista paranemista jälkikasvulle, ikäviä tuollaiset mahapöpöt.. :/ Paljon onnea joka tapauksessa synttäreiden johdosta ja hyvää ystävänpäivää sinne myös (vaikkakin näin vähän jälkijunassa)! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kehuista, onnitteluista ja ystävänpäivä terkuista :)

  VastaaPoista