Pekonipasta ( 4:lle )
300g nauhapastaa (tagliatelle)
2 l vettä
1 lihaliemikuutio
Keitä pastat kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan n. 8-10 min
2 pkt pekonia a' 170g
1 iso sipuli
1 prk Creme Bonjour Cuisine valkosipuli-yrtti
ripaus mustapippuria myllystä
Pilko pekonit pieniksi kuutioiksi ja paista pannulla sipulin kanssa kypsäksi. Kaada kypsistä pastoista vesi pois ja sekoita pastan sekaan paistetut pekonit ja Creme Bonjour ja valmista tuli, aikaa kuluu ehkä puolisen tuntia. NAM! Valmiin pastan pinnalle voi ripotella vielä tuoreita yrttejä väriksi, jos sellaisia sattuu kotoa löytymään!
Pekoni on kyllä ylihyvää! :D Sopii melkeinpä mihin vain ruokaan. :) Uskon että tämäkin resepti on kaikessa helppoudessaan mitä herkullisinta! :b
VastaaPoistaNam! Tää on varmasti hyvää! Ja kaikkia muitakin ihania herkkuja täältä löytyi.. :-)
VastaaPoista