sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Lumihiutalekakku

No niin sitä tuli taas vanhettua, ollaan sitte taas askeleen verran lähempänä viittäkymppiä (hui kauhistus!), onneksi siihen on matkaa vielä vuosia, MONTA! Tänään sitte vähän juhlittiin lähisuvun kesken, oli ruokaa (liikaa!), ja kahvetta kera blinien (jotka katos parempiin suihin ilman kuvaajaa). Ja sitte vielä kakkukahveet, että jos joku tänään sanoo meitin perheessä, ettei oo syöny, on väärässä! Onkohan se muuten aina pakko päästää se mopo käsistä? Eikö pelekät kaljupääkahavet olis riittäny? No eipä vissiin, mutta kakusta nyt nappasin jonninlaisen kuvan, tässäpä se teillekin kateltavaksi ystävät! :)

Tästä tuli tämmönen vinksottava lumihiutalekakkunen, reunojen raappaamista pitäisi harjoitella paljon, minkähän purnukan reunoja alkaisi kuorruttamaan kermalla ja raappaamaan, kun ei vartalo kestäis kakkuja, ja treeniä oli saatava? Ja ainesten hukkaanheittäminenkin on mieltä vastaan, hmmmm.... Niin ja sisällä on vanilja- ja mansikkamousset, ja iiihanaa lemon curdia, pitkästä aikaa....9 kommenttia:

 1. Ai niin, en muistanut sanoa, että sain lahjaksi IIIHANAT vanhanaikaiset kakkupihdit, olalaa, onhan niillä mahtavaa nostella kakkupalasia ja muffareita... tartteepi ottaa ne kuvaan heti kun tässä muistan!

  VastaaPoista
 2. Onkos Pampula yhtä nätti kuin on kakku? Ja miten niin viiskymppiä on HUI KAUHISTUS? Mää aloin ihan ilmiselvästi viisastua vasta täytettyäni 50 (Vanha herra vois olla päinvastaista mieltä...) ONNEA, sillä alat pikkuhiljaa lähestyä aikuisen ikää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset vaan Rouvalle onkkareista ja kehuista. Onhan se tässä ikääntymisessä puolensa, alkaapi olla nuo penikkatauvin oireet pikkuhiljaa ohitte, mitä ny välillä vähän lapsettaa, mutta se pittääpi mielen virkiänä! :D Niin ja kakun ja Pampulan yhdennäköisyys on mitä valtavin, ainakin reunoilla olevat rypylät löytyy molemmista!! :D

   Poista
  2. Reunat rypistyy vain ja ainoastaan vanhoilla ja viisailla. Nuoremmat saa vaan kateellisena kattoa vierestä. HAH!

   Niin ja kiitos itelles ihanasta kommentistasi. Mää tulin niin hyvälle päälle, että päätin lähteä Oulun keskustaan kakkukahville.

   Poista
  3. Vanha Rouva! Oookko nää Oulusta??? Herttinen sentään mehän ollaan sitte melekeen naapureita!!! Toivottavasti kaffet maistu hyvälle, muistithan ottaa vähän paakkelsia kahven kanssa! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitän ja kumarran, sekä kehuista, että onnitteluista!

   Poista
 4. Aivan ihania leivonta- ja ruokaohjeita. Pekonipasta ja chiapattaleipä on jo viikonlopun suunnitelmalistalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Smirgelinelle, kivaa kun tykkäsit, ihan mieltä lämmittää! Hauskoja leivontahetkiä vaan sinnekin!

   Poista