torstai 28. kesäkuuta 2012

Hyvää huomenta!


Ihana Leivotaan -lehti  tupsahti postissa eilen, pullollaan taas NIIN ihania ja kokeilemisen arvoisia ohjeita, kunpa kerkeiskin kokeilemaan vaikka kaikkia! Bageleita on ainakin IIHAAAN PAAKKO tehdä ja ja ja  hirweesti kaikkia muita!! Mutta työ haittaa harrastamista! Olishan se ihanaa ja mahtavaa, kun vois vaan päivät pitkät leivoskennella ja testailla erilaisia reseptejä ittensä ja muiden iloksi.... mutta jotainhan sitä on tehtävä elääkseen, vaikka leipätyö ei nyt olisi sitä kaikista mieluisinta, saapihan siitä sentään käteisvaroja harrastamiseen! 


 Suomen kesä näyttää taas parhaita puoliaan, meille tänne lupaillaan tälle päivää ruhtinaallisia lukemia, jopa +6 !!!!! Tällä hetkellä mittari näyttää kahdeksaa astetta, saapa nähä mihin suuntaan se siitä menee päivän mittaan, mutta ei kai se auta kun lähteä tästä sinne sorvin ääreen, palataanpa palstalle rakkaat ystävät!! 


Pampula


P:S: Jättäkää nyt ihmiset hyvät jotain merkkiä itsestänne, jos täällä piipahtelette, olisi kiva tietää ketä täällä käy, tai käykö ketään!!!!


 


 


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti