lauantai 2. marraskuuta 2013

Halloweenikakkuu ja "Möykyn" vierailu...

Kakkuu Halloweeniksi, pakkohan sitä oli jottain väsätä, olihan se pikkuinen möykkykin tulossa ensivisiitille. Kurpitsakakku siinti silmissäni, tein sitä joku vuosi sitten ja nyt oli taasen sen aika, ihan "Möykyn" kunniaksi, tekihän hän minustakin mummon puolikkaan :). Kurpitsakakun väkertelin Kinuskikissan ohjeella, ohje täältä. Kakkusen kasailin kääretorttupohjista ja vaniljasta, sitruunasta ja salmiakista, on pienet kurpitsat tehty, mutta mistäs on ne pienet tytöt tehty? Kanelista, sokerista, mansikoistakin varmaan, ihanan suloinen Möykky-neiti, nimetön pieni vielä, kävi Pappalassa meitä tervehtimässä, siinäpä pientä ihmistainta sitten päivä ihmeteltiin ja kurpitsakakkua maisteltiin! Oikein ihanaa, hauskaa ja mukavaa Halloweenia kaikille!!!
7 kommenttia:

 1. Ihana kakku ja vielä ihanammat, pikkuruiset sormet <3

  VastaaPoista
 2. ONNEA ONNEA Papalle ja Puolimummolle! Saanko minäkin liittyä Möykyn ihailijakaartiin?

  Näitä muotokakkuja minä en niin osaa. Pitäisikö tulla sulle oppiin? Ainkain kukkasia voisit opettaa minua tekemään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänk juu, anomus ihailijakaartiin vastaanotettu ja hyväksytty! Ja eihän tää oo vaikee tehä tää kurpitsa, Kinuskilla on niin hyvät vinkit, että onnistuu tämmönen tumpelokin... tokihan oppitunnit voijaan pittää... taitaa mennä viikko kun on jo niin monta opiskeltavaa asiaa...

   Poista
  2. Voin mää teille viikoksi tulla, jos on täysihoito!

   Poista
  3. oho! Oliko tuo uhkaus vai lupaus? Tietty jossää hoitelet täällä paikat simmoseen järjestykseen ku sulla oli, sillä aikaa ku mää oon duunis! ;) Siihen ei muuten viikko riitä! ;)

   Poista
  4. Mää kyllä tykkään haasteista ja etenkin siivoushaasteista... olin kaverin luona ennen sen tyttären yo-juhlia "ammattijärjestelijänä" vai mikä se uusi ammattikunta nyt on nimeltään. Siis en varsinaisesti siivonnut, vaan putsasin paikat turhasta tavarasta ja roinasta ja rouva itse sitten siivosi. Se on mukavaa hommaa! Ikunoita en lupaa pestä, kun mää inhoon sitä. Muuten kaikki käy!

   Poista