tiistai 3. joulukuuta 2013

Ei kahta ilman kolmatta...

siis luukkua, tässä sitä jo auotaan jo kolmatta luukkua, niin se vaan lähti tääkin kuukausi menemään. Ihanasti mulla on sentään kaksi uskollista kommentoijaa, kiitokset Vanha Rouva ja Anu, kovin mieltä kuitenkin kutkuttaa, käyköhän täällä muita? Nooh, mutta enivei, kolomatta luukkua aukomaan, tänään oli taasen niin kiire päivä, etten kerenny ees aatella mitään tekemistä, joten oikotie onneen on.... sehän on tuo oma ukon kölläke, se kun rakenteli mulle viime jouluksi ikkunaan ihan uniikin tähtösen puurimoista, olkoon se nyt kolmosluukun anti!

Lisää kuvateksti
Mukaan halusivat ihan välttämättä keittiön ikkunan jouluasukit, näiden voimilla meillä odotetaan joulua!
Katellaanpa taas sitten huomenna, mitä keksitään, vai keksitäänkö mitään!

4 kommenttia:

 1. Ihanan jouluista! Mulla olisi kyllä kauheasti joulufiilistä, mutta virtaa koristeiden esiin kaivamiseen ei tunnu olevan. Mutta onneksi tämä viikko on pian puolessa ja suurin osa velvollisuuksista hoidettu. Jos vaikka itsenäisyyspäivän käyttäisi jouluvalmisteluihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oikeesti, mää kun luulin olevai ihan laiska ja hidas ja ja, kun kaivoin koristuksia ja valoja tuossa viime viikolla. On se hyvä että on muitakin hituroita! :)

   Poista
 2. Tähti on hieno! Sano Kölläkkeelle, että sen tähti on hieno!! Kato, kun välillä kehuu miestään, niin se tekee ihan mitä vaan. Nimim. Koeteltu keino. Vanha herrakin mulle värkkää kynttiläpidikettä ihann intona, kun ehdottelin tilaavani semmosen Ruotsista. Kyl mää ny tommosen osaan tehä ja sittenalkokuulua pauke ja sahaus. Mielenkiinnolla odotamme...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, khyl tähti on mustakin hiano, ja oon sille Kölläkkeelle sanonukki! Tää taktikointi on siis kaiken aa ja oo, noita ukkeleita pitää osata käsitellä, laitappa näytille Vanhan Herran kynttiläpidike sitte kun se valmistuu!

   Poista